Friday, March 16, 2012

Last minute Broga

ok.. maybe ia agak basi.. but who cares :P

heee.. Assalamualaikum.. sebenarnya aku tgh cuti pertengahan sem!! yuhuu.. So, barulah ada kesempatan utk menulis.. so, tarikh ke broga adalah pada 16 March 2012.. Ketika itu aku n geng boria sedang praktis boria dan berasa sgt tension dgn latihan.. Kebetulan JKPAI anjurkan "aktiviti ke Broga" Aku tak berapa nk tertarik pon sbb pernah g.. tapi tiba-tiba...

Trex a.k.a Alia dan Shy teringin.. dipendekkan citer, aku terexited jugak.. hehe g je la.. x ikut rombongan JKPAI, tp follow bas dgn kereta Trex.. ^_^

ikut signboard ye 

gerak kul 4pagi.. kesian Trex yg memandu sebab kami tido!! hahaaa.. ok pendekkan citer lagi (malas citer pasal sesat barat tu) =="

SAMPAI DI BROGA!! (kenangan lama ehem2.. )

apalagi terus kami daki la.. dah tau jalan.. lalalaa.. tapi cabaran mendaki di tgh pagi ialah GELAP.. so, kata-kata yg keluar ialah :

"ok, depan ada lubang"      "fatin, Trex ok?"      "pijak ikut tapak tangga"     "jaga-jaga kiri gaung"

 "nasi lemak, nasi lemak" -___-"   *tetibe ad org jual kat atas tu.. huhuu


berhenti seketika di tengah :)
 Jap.. sebelom kami smpai atas, ada segerombolan manusia turn tetibe dan kami tya "knpa turun?" that GUYS n girl ckp.. : kalo korg berani naik r.. t pikir camne nak turun..

Guys, sy dah pernah smpai puncak tu.. n dat time saya demam panas baru lpas pitam =="

sorry.. bukan nk ckp besar, tp apa aim korg time dtg bukit broga? nama pon bukit, xkan nak jalan rata.. dan selamat "girls" aku ni gud n kuat semangat n kami teruskan!!!

And of course la WE DID IT!!

ini hasilnya ^___^

awesome ! subhanallah..
panjatkan syukur :)
 ok... hari semakin cerahhhh ^_^ dan akan npk segerombolan manusia .. ramai giler..


saje nak selitkan budak kem broga (baju merah) yg pntang npk camera ni -.-

apa lagi.. catat sejarahh la di pucakk!


ini adalah waktu kami turun.. n 2 org lelaki yg stiasa ada krna mereka nk bergambar =="

masa untuk turrruuunnnn!!

waktu ni Nazirah sdg sakit kaki.. aku dgn shy sempat lagi tu hee jgn marah :P

aku n t-rex lak tgh praktis boria.. TADAAAA!

reti panjat, reti lah turunnn ye..
 Actually nak turun sbnrnya lagi susah.. :)
dan akhirnyaaaaaaa!

BERJAYA N SELAMAT TURUN!!
maka timbullah satu perasaan yg puasss gilerrr.. walaupun letih inilah "pengalaman" dan another Memory :)
sape nak pergi tu.. pergi dgn semangat baru seronok..

thank you guys sebab korg sentiasa ada utk mencipta kenangan ^_^


:: When it hurts to look back and your scared to look ahead you can look beside you and your best friend will be there

1 comment:

  1. NIce one there's also moral to take not besides nice pictures n memories

    ReplyDelete