Saturday, March 24, 2012

Boria Bestari Shempoii

history : 24mac2012 ..

Permulaan yg agak sukar.. dari dua orang.. bertambah satu per satu.. pertukaran ahli.. pencarian tekong..
perselisihan.. permainan hati.ops.. sapekah itu.. :P

Namun sebagai pengurus pasukan yg sentiasa disokong oleh Penyelia yg Terbaik : En Muhd Rahimi , dan Coach hebat : En. Hazrel, aku terus gigih mencari dan membina team Boria di Kolj Kediaman Keempat..

Tiba detik pertandingan.. cuak, takut, gentar.. sume menguasai diri. Terima kasih kpada seniors Bad n Zaid yg banyak menaikkan semngat kami.

" Aku tak nak ko naik syehh kejap lagi, tapi aku nak ko naik syehh sekarang!!! " 

tiba waktu kami beraksi: 
dimulai dgn sketsa dari presiden kolej 4 (Alec) bersama Atoi and Mir Fiq..Shempoooi!


dan inilah hasil usaha kami dari Boria Bestari!!!

Nak taw tak camne perasaan kami lpas habis?? PUASS DOWW!!

Menang kalah adat pertandingankan.. even dlm hati sape tak terdetin nak juara.. dup dab dub dap
video bwh ni ketika umumkan result! gembira n nangis2 sikit.. heeee..

video

kami dpt no 2 je.. huu tapi xpelah Alhamdulillah .. percuban pertama dari KK4 ^^
Tahniah and thanx tuk semua.. lovee u ollss ketat2..

First of all mestilah pada sifu kami : En Rahimi

Inilah penyelia kesenian, coach, penasihat, dan kawan kepada kami.. bnyak kngan bersama beliau.. kami bangga dapat berkenalan dgn En. Rahimi!!!

jom usha-usha orang disekeliling kami :)

ni juru mekap n persiapan kami.(suhaili vs Daya). tenkiuk dear.. bersama dgn Kal n zafirah.. 
Ok jom usha ahli-ahli boria bestari! Jeng Jeng Jnegggg~~

tadaaaaa!
Adam haqimi farish Haiqal a.ka mirul =.=" ni lah tekong kk4..
time kasih pada beliau kerana tak lupa lirik.. n seriously malam tu dia terbaikk!! tak nak puji lebih-lebih but he was awesome that nite ..tu je .. next!

Najwa vs Liyana
This 2 girls are our backup singer :) Banyak rintangan dalam menjerit2 n menjaga vokal mereka.. hee time kasih sbb memeriahkan kumpulan ini bersama Farid Anwar.. korg mmg Menjadi riuh malam itu.. gulai batang pisang!! Raannnncakkk!! Aribaa!!

e-lee Vs Puteri
Ynag gorgeous ni plk adalah pemegang bunga telur.. even last2 minit, but korg did a gud job ^_^
ok jom story mory pasal the sailors plk :P

Ummi vs Dnaz
 Ini merupakan pasangan menari boria yg paling "vanilla coklat".. suke gaduh2 kiut gituuu :P suke tgok gelagat dorg. Sorg suke menyakat.. hew hew..

Azam vs Fatin
ini pon comel jgk.. Azam ni pling semangat.. paling kebudak budakan org kata.. kalo dia xde waktu latihan boleh kurang meriah la..

Nazirah vs Zaid
Pasangan ini yg paling kuat semngt dalaman nye.. kih kih. even zaid ni senior tp as a team dia pndai mnjaga jr2 nya.. ye ke ? haaaha aku perasan 1sikap dia dlm menjaga hati jr.. adalah.. :) tq

Mun vs Bad
yang ini tok sah habaq r.. mmg pling shempoiii habaq hang.. sebab partner aku inilah ketua Team semangat a.k.a ketua cheers!
YARGAA YARGAA, ARIBA ARIBAA DRRRR ..BESTARIII! SHEMPOII HABAQ HANG!!
(xtaw eja btul x, slma ni aku bantai je sebut =.= )

ok Next!
yus vs naifal??
nk mohon maaf sbb partner lagi satu xamik gmbar bersama =.=" Yus vs Naufal
Yus paling kecoh bg yg perempuan.. dia mmg penari, so dia la tolong lembut2 kan kami..

Pelakon sketsa ialah : Alec, Atoi, Mir fiq
Pemegang bendera: our pengarah feseni (Neal)

disini jgk nak ucap terima kasih pd Afiq Azhar yg telah mengeSHARPkan kami disaat2 akhir.. berkesann gituu kene dendaa.. hee

sape lagi yg terlepas ni ??

Juga nak mention pd penyokong setia Boria : Trex :) Dia banyak tolong dibelakng tabir ^^

Ok lastly, terima kasih pd teman2.. dari kolej lain or kolej4.. kpd semua yg menyokong Boria Bestari.. En.Shamsul.. Master.. (dorg baca ke.. hikk hikk)
Insyaallah tahun depan kami lebih gah memperjuangkan Boria Bestari!!! yuhuuu!!!



BORIA BESTARI! SHEMPOOII HABAQ HANG!

:: Individually, we are one drop. Together, we are an ocean!

1 comment: