Tuesday, December 27, 2011

Study week with Diva & Sherlock

Study week?? kejap je masa berlalu kan.. ok so, im home. Rasanya mcm xde spirit je nk study kat kolej. Lagipun study week aku 2 weeks coz first exam start on 10 January.

So, disebabkan cuti aku ni jatuh pada Xmas, and my brother was around, apa lagi ??
Day1.. my brother, Muhd Mukhsin MUST bring me along even he going out with his friend.. Nasib dia lah kan ada sorg je adik perempuan. hari pertama just karok kat 'jamban karok' yg kechik tu je.. (my brother kalau keluar tak karok x sah perjalanan dia) Then we watching ~~

even actually im not watch Sherlock 1 hehehe tapi TERBAIK
Aku bagi 8/10 Stars! 

Day2. Xmas day.. yang ni aku kacau abg aku dating dgn fiancée dia.. hee. kisah? hahaha jahat x? Keluar berdua kan tak manis.. lalalaa~ ok. firstly, macam yg diplan kan, wayang! K.Lian nak tgok Ombak Rindu (same goes to me) tapi Lelaki kannn, ada je alasannya, then kalau ikut 2nd choice aku, Ghost Protocol lerr.. tapi disebabkan ini date org lain, K.Lian pilih malay movie "bila kubur berasap"  
http://www.smileycodes.info

and the story was...  http://www.smileycodes.info
OK..no comment.. Next.. tanpa dirancang we went to DIVA! apo lai.. karok ar.. 
DIVA sgt.. :P
Kami dpat bilik yg bernama Adibah NOor ^^

belakang ni la DIVA nyer.. yg depan ni Mona Diva :P
KAROKKK time...

miming ?? :P


tinggi kita berdiri, tinggi lah vokal kita :P

Aaron kem salam kat semua... 
k.. That's all.. i will not going anywhere dah. (Insyaallah la ^^) Now, Fokussss... study study study.. habis study awal, balik UM awal.. tak sabar nak habis.. *tiap kali study week will say that thing.. ==" 


::kalau lah study tu semudah Alif Ba Ta ( cut from kubur berasap..==" ) tolonglah u olls tgok jugak... 

No comments:

Post a Comment